Levgozert

Grafisch web & printdesign

Diensten

Wat kan ik voor je betekenen?

Je vraagt je vast af: ”Wat ontwerp je allemaal als grafisch vormgever?” Mijn antwoord is simpel: wat niet? Alles wat goed vormgegeven is komt ergens bij een grafisch vormgever vandaan! Van tijdschrift tot visitekaartje, van flyer tot website, van billboard tot logo.

Op locatie

Je kunt mij inhuren voor een los project of als extra kracht tijdens drukke periodes. Dit kan op basis van een uurtarief of voor een afgesproken bedrag.

HUISTIJL
Een huisstijl is ook wel de visuele uitstraling van jouw bedrijf. Het gezicht van je onderneming moet eenvoudig, herkenbaar en tijdloos zijn: het moet nog jaren mee kunnen. Jouw merk heeft iets dat zich onderscheid van de rest en het is mijn taak om dit tot uitdrukking te brengen in een stijl die aansluit bij je profiel en wat je doelgroep inspireert.

WEB
Met een snelle en goed vindbare website in een prachtige look & feel zet jij je bedrijf perfect op de kaart. Net als met je huisstijl, is je website een mooie kans om het unieke karakter van jouw merk te tonen. Ik zorg ervoor dat jouw website volledig aansluit op je huisstijl/imago, zodat je een goede eerste indruk maakt bij je klanten.

DRUKWERK
De komst van het web heeft veel veranderd, maar drukwerk wordt nog steeds net zo gewaardeerd. Ik heb ruime ervaring met het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en reclame-materialen. Denk bijvoorbeeld aan flyers, folders, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, magazines, banners, posters. Ik help je graag bij het bedenken van het (bijna) onmogelijke.

Software

Adobe CC
• Indesign
• Photoshop
• Illustrator
• After Effects
• Muse